Aroma Touch

I vores aroma touch behandling bruger vi de reneste æteriske olier fra Doterra. Olierne er 100% naturlige og gennemgår strenge standarder for renhed og kvalitet.

 

Hvis du nogensinde har nydt duften af en rose, har du oplevet de aromatiske kvaliteter af æteriske olier. Disse naturligt forekommende, flygtige aromatiske forbindelser findes i frø, bark, stilke, rødder, blomster og andre plantedele. Æteriske olier giver planter deres karakteristiske lugte, æteriske olier beskytter planter og spiller en rolle i plantebestøvning. Ud over deres egentlige fordele til planter og deres dejlige duft, har æteriske olier længe været brugt til madlavning, skønhedsbehandling og sundhedspleje.

Kort sagt er disse forbindelser små organiske molekyler, der har tendens til at ændre sig hurtigt fra deres faste eller flydende tilstand til en gas ved stuetemperatur. De kaldes flygtige, fordi de hurtigt ændrer tilstand. Når du først åbner en flaske æterisk olie, bemærker du straks, at duften er kraftig, og du kan lugte det typisk selv fra en vis afstand. De fysiske og kemiske egenskaber ved de flygtige aromatiske forbindelser, der sammensætter æteriske olier, giver dem mulighed for hurtigt at bevæge sig gennem luften og direkte interagere med lugtesansen. Sådanne unikke egenskaber gør æteriske olier ideelle til inddragelse af applikationer i aromaterapi - ved hjælp af disse forbindelser fra planter for at hjælpe med at opretholde et sundt sind og krop - såvel som andre anvendelser. Den type flygtige aromatiske forbindelser, der findes i en æterisk olie, bestemmer både oliens aroma og de fordele, den giver.

Over 3000 sorter af flygtige aromatiske forbindelser er blevet identificeret til dato. Naturen af en æterisk olie varierer fra plante til plante, inden for botaniske familier og fra art til art. Det delikate forhold mellem aromatiske bestanddele, der findes i en given æterisk olie, er, hvad der gør det unikt og giver det særlige fordele.

Selv med rene æteriske olier kan oliens sammensætning variere afhængigt af tidspunktet på dagen, sæsonen, den geografiske placering, metoden og varigheden af destillation, voksen år og vejret, hvilket gør hvert trin i produktionsprocessen en afgørende determinant for det samlede kvaliteten af det essentielle olieprodukt.

Æteriske olier kan bruges til en bred vifte af følelsesmæssige og fysiske velværeapplikationer. De kan bruges som enkelt æteriske olier eller i komplekse æteriske olieblandinger afhængigt af brugeroplevelse og ønsket fordel. Vil du lære at bruge æteriske olier? Besøg vores brugs side for æteriske olier for at lære, hvordan du sikkert bruger DoTERRA æteriske olier.