Pi Pit Thaimassage


Klinikken er indrettet på traditionel thailandsk vis med lys, blomster og hyggelig afslappende musik.

Jeg glæder min til at byde dig velkommen i min klinik, hvor du kan få mange forskellige slags wellness behandlinger.

Alle produkter som vi bruger på klinikken kan også købes, til eget brug. Du få selvfølge en grundig vejledning i de produkter som kan købes.

 


På klinikken bruger vi kun kvalitetsprodukter fra, Doterra, Nu Skin og Carebeau.

Doterras æteriske olier

Hvad er æteriske olier?
Hvis du nogensinde har nydt duften af en rose, har du oplevet de aromatiske kvaliteter af æteriske olier. Disse naturligt forekommende, flygtige aromatiske forbindelser findes i frø, bark, stilke, rødder, blomster og andre plantedele. Æteriske olier giver planter beskyttelse mod miljøtrusler og spiller en rolle i plantebestøvning. Ud over deres egentlige fordele til planter og er smukt duftende for mennesker, har æteriske olier længe været brugt til madlavning, skønhedsbehandling og sundhedspleje.


Nu Skin

I mere end to årtier, har Nu Skin® stræbt efter at skabe produkter og ressourcer til at hjælpe millioner af mennesker over hele verden, med at nå deres mål og realisere deres drømme. Virksomheden blev grundlagt i 1984 og lige fra begyndelsen har de forpligtet sig til at frembringe og udvikle innovative hudplejeprodukter af høj kvalitet, der kun indeholder gode, sunde ingredienser, der får det bedste frem i din hud og dit hår og gør det sundt. Nu Skin® er stadig tro mod sin filosofi 'all of the good, none of the bad'.


Carebeau

SB Interlab fra Thailand er producent af Carebeau. Med 30 års erfaring inden for hår- og hudplejeprodukter med høj kvalitet og kundetilfredshed. SB Interlab er ekspertproducent inden for hår- og hudplejeprodukter. SB Interlab har bestræbt sig på at lancere nye produkter efter kundeforespørgsel og nye trend. De oprindelige produkter fik navnet "CAREBEAU". Carebeau har udviklet sig til et velkendt mærke i den thailandske og internationale handel. Formålet med virksomheden er at tilbyde brugeren et kvalitetsprodukt til eksklusiv og spa brug. Succes er det første, der opnås ved produkter af ekstremt høj kvalitet.